Un obradoiro achegará o proceso de creación do Queixo de Arzúa a blogueiros

Co gallo da 34ª Festa do Queixo de Arzúa entre os días 13 e 15 de marzo, Marina Oural, Ramón Roldán e Rodrigo Varela organizan un obradoiro de queixo con editores de blogs en colaboración con Queixería Bama, de xeito que un grupo de blogastrónomos galegos (confirmando xa a súa asistencia os responsables de La cocina Delokos, Laconada, Nueva cocina de aldea, Maxamanías, Cerveceando e Borralleira) poidan seguir o proceso de creación do queixo de Arzúa en primeira persoa, facendo o seu propio queixo na Queixería Agrodespensa, unha pequena queixería con pouco produción, orientada á divulgación.

Esta iniciativa terá un especial valor polo feito de que, previsiblemente, os blogueiros que asistan cubrirán a súa experiencia dende os seus respectivos cadernos virtuais, polo que servirán de amplificador da xornada, servindo tamén para promocionar o Queixo de Arzúa-Ulloa e a súa festa.

0 comentarios: